Sprawdź jakie dania znajdziesz w pudełkach

SlimFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym

LifeFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym

PowerFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem i kurczakiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaBigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieNuggetsy podane z sosem tys. wysp
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini, kurczakiem i mozzarellą
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i kurczakiem
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami, ciecierzycą i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z chipsem z boczku i ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem i kurczakiem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, kaszą bulgur, winogronem, fetą i sosem malinowym

VegeFishFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKotlety selerowe z pestkami dyni z sosem miodowo-musztardowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z tofu, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadKotlety jajeczne na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadVegespaghetti a'la bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKotlety rybne w sosie chili podane z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadKotlety z amarantusa z fetą podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym

VegeFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadKotlety jaglane z jarmużem podane z ziołowym sosem, mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKotlety selerowe z pestkami dyni z sosem miodowo-musztardowym, gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z tofu, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadKotlety jajeczne na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadVegespaghetti a'la bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadCiecierzyca w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadKotlety z amarantusa z fetą podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadFaszerowane pieczarki podne z sosem koperkowym, puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym

OfficeFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem i kurczakiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaBigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp, oliwkami i fetą
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini i mozzarellą
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekFittiramisu
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami, ciecierzycą i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekKarpatka z jaglanym kremem
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem i kurczakiem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekSernik z czekoladową kruszonką
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, kaszą bulgur, winogronem, fetą i sosem malinowym

LowGlutenFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadaniePolenta podana z pastą z suszonymi pomidorami
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekKruche ciasteczka gryczane
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz amarantusem
PodwieczorekSernik pieczony
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadMakaron bezglutenowy z sosem bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe
KolacjaGryczane quiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiasteczka gryczane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z makaronem bezglutenowym i mozzarellą
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i ciecierzycą
PodwieczorekAmarantuski z żurawiną
KolacjaRisotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z polentą
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekSerek wiejski z owocami i orzechami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym

NoLactoseFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadaniePancakes z waniliowym twarożkiem bez laktozy, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekPiaskowa babka cytrynowa
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym bez laktozy
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekBezlaktozowy sernik
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem bez laktozy
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe bez laktozy
KolacjaQuiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiastka owsiane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim bez laktozy i owocami
II ŚniadanieSałatka z mozzarellą bez laktozy, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadCzerwone tagliatelle z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekAmarantuski z żurawiną
KolacjaPęczotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki bez laktozy, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekSerek wiejski bez laktozy z owocami i orzechami
KolacjaSałatka z makaronem orzo, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem bez laktozy
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami bez laktozy
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą bez laktozy i sosem malinowym

LowGluten&NoLactoseFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadaniePolenta podana z pastą z suszonymi pomidorami
ObiadKurczak w sosie miodowo-musztardowym z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonego ogórka
PodwieczorekKruche ciasteczka gryczane
KolacjaMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym bez laktozy
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz amarantusem
PodwieczorekBezlaktozowy sernik
KolacjaFitbigos podany z gotowanymi ziemniakami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem bez laktozy
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadMakaron bezglutenowy z sosem bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe bez laktozy
KolacjaGryczane quiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiasteczka gryczane z kawałkami czekolady
ObiadKurczak w sosie słodko-kwaśnym podany z mixem ryżu i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z makaronem bezglutenowym i mozzarellą
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim bez laktozy i owocami
II ŚniadanieSałatka z mozzarellą bez laktozy, konfiturą żurawinową i pomidorkami cherry
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i ciecierzycą
PodwieczorekAmarantuski z żurawiną
KolacjaRisotto z dynią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na marchewkowym koszyczku podane z polentą
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki bez laktozy, pieczonymi ziemniakami i bukietem sałat
PodwieczorekSerek wiejski bez laktozy z owocami i orzechami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem bez laktozy
II ŚniadanieZupa ogórkowa z ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z puree, marchewką i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami bez laktozy
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą bez laktozy i sosem malinowym

DiabeticFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieRazowe pancakes z waniliowym twarożkiem słodzonym ksylitolem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z brązowym ryżem i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieŚlimaczki z ciasta francuskiego ze szpinakiem
ObiadKurczak w sosie musztardowym z gotowanymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekKruche ciasteczka gryczane z ksylitolem
KolacjaMakaron sojowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekSernik pieczony słodzony ksylitolem
KolacjaBigos podany z gotowanymi batatami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieRazowe bułki podane z domowym dżemem z owoców leśnych oraz twarożkiem
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem
KolacjaGryczane quiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieMuffiny jajeczne z warzywami
ObiadKurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z tortellini
Środa (04.11.2020)ŚniadanieCzekoladowy omlet z orzechowym twarożkiem i pomarańczą
II ŚniadanieSałatka z wędzonym serem, konfiturą żurawinową z ksylitolem i pomidorkami cherry
ObiadRazowy makaron z zielonym pesto i ciecierzycą
PodwieczorekTrufle kokosowe
KolacjaRisotto z cukinią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z ziołowym grissini
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, batatami i bukietem sałat
PodwieczorekSerek wiejski z owocami i orzechami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadanieBułki orkiszowe podane z ziołowym twarożkiem z czarnuszką i warzywami
II ŚniadanieZupa ogórkowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatowym puree i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami z ksylitolem
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, pomarańczą, fetą i sosem malinowym

SirtFit I

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekKoktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą
Kolacja
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze szpinakiem, matchą i truskawkami
ObiadKurczak w sosie musztardowym z gotowanymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekKoktajl z selerem, ogórkiem, natką i melonem
Kolacja
Niedziela (01.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl z jarmużem, kiwi i matchą
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekKoktajl z rukolą, ogórkiem, natką pietruszki i melonem
Kolacja
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekKoktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą
Kolacja
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze szpinakiem, matchą i truskawkami
ObiadKurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty
PodwieczorekKoktajl z selerem, ogórkiem, natką i melonem
Kolacja
Środa (04.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl z jarmużem, kiwi i matchą
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i ciecierzycą
PodwieczorekKoktajl z rukolą, ogórkiem, natką pietruszki i melonem
Kolacja
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, batatami i bukietem sałat
PodwieczorekKoktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą
Kolacja
Piątek (06.11.2020)ŚniadanieZielony sok sirtuinowy
II ŚniadanieKoktajl ze szpinakiem, matchą i truskawkami
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatowym puree i zielonym groszkiem
PodwieczorekKoktajl z selerem, ogórkiem, natką i melonem
Kolacja

SirtFit II

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieGryczane pancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekKoktajl z pomarańczy, marchwi, nektarynki i imbiru
Kolacja
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieSmoothie malinowe z kokosem
ObiadKurczak w sosie musztardowym z gotowanymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekSok z buraka, jabłka i ciemnych winogron
Kolacja
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieSmoothie ze szpinakiem, selerem naciowym, bananem i kiwi
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekKoktajl wiśnia w czekoladzie z chili
Kolacja
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieSmoothie z ananasa z kurkumą i imbirem
II ŚniadanieKoktajl cappuccino
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekGryczane quiche z bukietem warzyw
Kolacja
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
ObiadKurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty
PodwieczorekKoktajl z pomarańczy, marchwi, nektarynki i imbiru
Kolacja
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieSmoothie malinowe z kokosem
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i ciecierzycą
PodwieczorekSok z buraka, jabłka i ciemnych winogron
Kolacja
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z polentą
II ŚniadanieSmoothie ze szpinakiem, selerem naciowym, bananem i kiwi
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, batatami i bukietem sałat
PodwieczorekKoktajl wiśnia w czekoladzie z chili
Kolacja
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieSmoothie z ananasa z kurkumą i imbirem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatowym puree i zielonym groszkiem
PodwieczorekKoktajl cappuccino
Kolacja

SirtFit III

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieGryczane pancakes z waniliowym twarożkiem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieKoktajl z pomarańczy, marchwi, nektarynki i imbiru
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z mixem ryżu i marchewką baby
PodwieczorekPizza hiszpańska na gryczanym spodzie
Kolacja
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadanieSmoothie malinowe z kokosem
ObiadKurczak w sosie musztardowym z gotowanymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekMakaron ryżowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Kolacja
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieKoktajl wiśnia w czekoladzie z chili
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz kaszą orkiszową
PodwieczorekBigos podany z gotowanymi batatami
Kolacja
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieWafle ryżowe podane z domowym dżemem brzoskwinia-dynia oraz twarożkiem
II ŚniadanieSmoothie z ananasa z kurkumą i imbirem
ObiadRazowe spaghetti bolonese
PodwieczorekGryczane quiche z bukietem warzyw
Kolacja
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieKoktajl porzeczkowy z daktylami i chia
ObiadKurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty
PodwieczorekZupa pomidorowa z tortellini
Kolacja
Środa (04.11.2020)ŚniadanieGranola z kaszy gryczanej podana z jogurtem greckim i owocami
II ŚniadanieKoktajl z jarmużem, kiwi i matchą
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i ciecierzycą
PodwieczorekRisotto z cukinią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Kolacja
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z polentą
II ŚniadanieSmoothie ze szpinakiem, selerem naciowym, bananem i kiwi
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki, batatami i bukietem sałat
PodwieczorekSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Kolacja
Piątek (06.11.2020)ŚniadaniePlacuszki bananowo-szpinakowe podane z porzeczkową frużeliną i twarożkiem
II ŚniadanieKoktajl cappuccino
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatowym puree i zielonym groszkiem
PodwieczorekSałatka z groszkiem cukrowym, winogronem, fetą i sosem malinowym
Kolacja

HashiFit

Piątek (30.10.2020)ŚniadanieBezglutenowe pancakes z waniliowym twarożkiem słodzonym ksylitolem, wiśniami i płatkami migdałów
II ŚniadanieZupa szczawiowa z jajkiem
ObiadCzarny dorsz pod ziołową kruszonką podany z brązowym ryżem i surówką z kiszonej kapusty
PodwieczorekMichałki
KolacjaPizza hiszpańska
Sobota (31.10.2020)ŚniadanieBudda bowl
II ŚniadaniePolenta podana z pastą z suszonymi pomidorami
ObiadKurczak w sosie musztardowym z gotowanymi batatami i surówką z kapusty pekińskiej
PodwieczorekKruche ciasteczka gryczane z ksylitolem
KolacjaMakaron sojowy z pieczoną kaczką, warzywami i orzeszkami ziemnymi
Niedziela (01.11.2020)ŚniadaniePlacuszki Okonomiyaki
II ŚniadanieWarzywne frytki podane z sosem czosnkowym bez laktozy
ObiadSznycel drobiowy na szpinaku z suszonymi pomidorami oraz amarantusem
PodwieczorekBezlaktozowy sernik
KolacjaBigos podany z gotowanymi batatami
Poniedziałek (02.11.2020)ŚniadanieChleb bezglutenowy podany z domowym dżemem z owoców leśnych oraz twarożkiem bez laktozy
II ŚniadanieMedaliony z bakłażana podane z sosem tys. wysp i oliwkami
ObiadMakaron bezglutenowy z sosem bolonese
PodwieczorekTrufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem
KolacjaGryczane quiche z bukietem warzyw
Wtorek (03.11.2020)ŚniadanieTortilla z paprykowym hummusem i warzywami
II ŚniadanieCiasteczka gryczane z kawałkami czekolady
ObiadKotlety rybne w sosie chili podane z brązowym ryżem i azjatycką mizerią
PodwieczorekPudding chia z mango i chipsami kokosa
KolacjaZupa pomidorowa z makaronem bezglutenowym i mozzarellą
Środa (04.11.2020)ŚniadanieCzekoladowy omlet z orzechowym twarożkiem bez laktozy i pomarańczą
II ŚniadanieSałatka z mozzarellą bez laktozy, konfiturą żurawinową z ksylitolem i pomidorkami cherry
ObiadZielonym pesto podane z makaronem bezglutenowym i kurczakiem
PodwieczorekTrufle kokosowe
KolacjaRisotto z cukinią, pieczarkami i suszonymi pomidorami
Czwartek (05.11.2020)ŚniadanieJajko na selerowym koszyczku podane z polentą
II ŚniadanieSmoothie malina-kokos
ObiadGreckie bifteki podane z sosem tzatziki bez laktozy, batatami i bukietem sałat
PodwieczorekSerek wiejski bez laktozy z owocami i orzechami
KolacjaSałatka z amarantusem, ciecierzycą i szpinakiem baby
Piątek (06.11.2020)ŚniadanieChleb bezglutenowy podany z ziołowym twarożkiem bez laktozy i warzywami
II ŚniadanieZupa ogórkowa z brązowym ryżem
ObiadKlopsiki rybne w sosie koperkowym podane z batatowym puree i zielonym groszkiem
PodwieczorekPieczony sernik ze śliwkami z ksylitolem
KolacjaSałatka z groszkiem cukrowym, pomarańczą, fetą i sosem malinowym

Alergeny:

1. GLUTEN, 2. SKORUPIAKI, 3. JAJA, 4. RYBY, 5. ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 8. ORZECHY, 9. SELER, 10. GORCZYCA, 11. NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI, 13. ŁUBIN, 14. MIĘCZAKI