SlimFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Pieczone de volaille podane z makaronem orzo i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Krupnik z boczniakami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Koktajl pomarańczowo-chałwowy | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami |
LifeFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Pieczone de volaille podane z makaronem orzo i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Krupnik z boczniakami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowa z kremem orzechowo-kokosowym | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami |
PowerFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami, mozzarellą i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Pieczone de volaille podane z makaronem orzo i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Krupnik z boczniakami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Koktajl Pina Colada | |
Obiad | Polędwiczka w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podana z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Mus czekoladowy z awokado podany z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem i indykiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowa z kremem orzechowo-kokosowym | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z mięsem kurczaka i grzankami |
VegeFishFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Kotlety batatowe podane z sosem tymiankowy, kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Pulpety rybne podane z ajvarem, komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Falafel podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Kotlety selerowe podane z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowa z kremem orzechowo-kokosowym | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z chrzanowym twarożkiem, Cheddarem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kotleciki z ciecierzycy w sosie chili podane z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami |
VegeFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Kotlety batatowe podane z sosem tymiankowy, kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Kotlety jajeczne podane z ajvarem, komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Falafel podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z pulpetami z kaszy jaglanej z mozzarellą i suszonymi pomidorami, sosem śmietanowo-koperkowym, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Kotlety selerowe podane z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowa z kremem orzechowo-kokosowym | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z chrzanowym twarożkiem, Cheddarem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kotleciki z ciecierzycy w sosie chili podane z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami |
OfficeFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami, mozzarellą i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Owsianka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | Pieczone de volaille podane z makaronem orzo i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Krupnik z boczniakami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z kuskusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem i indykiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowo-orzechowa | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z mięsem kurczaka i grzankami |
LowGlutenFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z pieczywem bezglutenowym |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Makaron bezglutenowy z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Jaglanka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Fitpierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami bez glutenu | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z chlebem bezglutenowym i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z amarantusem oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska bezglutenowa granola podana z jogurtem greckim, mango i granatem |
II Śniadanie | Polenta podana z pastą z fetą, oliwkami i suszonymi pomidorami | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Muffiny gryczane z wiśniami | |
Kolacja | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowa tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Makaron bezglutenowy z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Trufle orzechowo-czekoladowe | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z brązowym ryżem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Bananowo-gryczane pancakes podane z twarożkiem, wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowa z kremem orzechowo-kokosowym | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowy chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami bez glutenu |
NoLactoseFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Jaglanka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka z fetą bez laktozy | |
Obiad | Pieczone de volaille podane z makaronem orzo i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Pierniczki | |
Kolacja | Krupnik z boczniakami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z pumperniklem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z mixem bulgur-vermicelli oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska granola podana z jogurtem greckim bez laktozy, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Jabłko w cieście francuskim | |
Kolacja | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, mozzarellą bez laktozy, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Ciasto piegusek | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z pęczakiem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Placuszki twarogowe bez laktozy podane z wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowo-orzechowa | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą bez laktozy i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorska chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem bez laktozy, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy bez laktozy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami |
LowGluten&NoLactoseFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z pieczywem bezglutenowym |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem miodowo-musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Kokosowy pudding z tapioki z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Makaron bezglutenowy z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Jaglanka z prażonym jabłkiem, żurawiną i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka z fetą bez laktozy | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Fitpierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami bez glutenu | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z chlebem bezglutenowym i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-melon-imbir-kurkuma | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z amarantusem oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Deser czekoladowy z malinową frużeliną | |
Kolacja | Gratin z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Autorska bezglutenowa granola podana z jogurtem greckim bez laktozy, mango i granatem |
II Śniadanie | Polenta podana z pastą z fetą bez laktozy, oliwkami i suszonymi pomidorami | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, pieczonymi ziemniakami oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Muffiny gryczane z wiśniami | |
Kolacja | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, mozzarellą bez laktozy, winogronem i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowa tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Makaron bezglutenowy z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Trufle orzechowo-czekoladowe | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z brązowym ryżem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Bananowo-gryczane pancakes podane z twarożkiem bez laktozy, wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Pasta marchewkowa z czarnuszką podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowo-orzechowa | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą bez laktozy i rukolą | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowy chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem bez laktozy, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy bez laktozy podany z konfiturą malinową | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z dyni z masłem orzechowym podana z grzankami bez glutenu |
DiabeticFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z autorskim ziołowym grissini |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną oraz surówką z marchewki i pora | |
Podwieczorek | Makowy twarożek z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Spaghetti podane z cukinią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Gryczane naleśniki podane z twarożkiem, prażoną śliwką i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Fitpierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z domowym chlebem razowym i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-seler naciowy-pietruszka | |
Obiad | Polędwiczka w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podana z amarantusem i grillowanymi warzywami | |
Podwieczorek | Mus czekoladowy z awokado podany z malinową frużeliną słodzoną erytrolem | |
Kolacja | Gratin z batatów z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Czekoladowy omlet z twarożkiem, mango i granatem |
II Śniadanie | Bułeczki faszerowane fetą, suszonymi pomidorami i szpinakiem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, brązowym ryżem oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Muffiny gryczane z wiśniami i ksylitolem | |
Kolacja | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, serem camembert, pomarańczą i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Trufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z brązowym ryżem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Razowe placuszki twarogowe podane z wiśniową frużeliną słodzoną ksylitolem i migdałami |
II Śniadanie | Tapenada oliwkowa podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree z batatów i ratatouille | |
Podwieczorek | Kruche żytnie ciasteczka z ksylitolem | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, brokułem, fetą, pomarańczą i migdałami | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Autorski chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy podany z konfiturą malinową słodzoną ksylitolem | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z zielonych warzyw podana z grzankami i fetą |
SirtFit I
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy |
II Śniadanie | Koktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Koktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą | |
Kolacja | ||
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy |
II Śniadanie | Koktajl ze szpinakiem, matchą i truskawkami | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Koktajl z selerem, ogórkiem, natką i melonem | |
Kolacja | ||
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy |
II Śniadanie | Koktajl z jarmużem, kiwi i matchą | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z amarantusem oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Koktajl z rukolą, ogórkiem, natką pietruszki i melonem | |
Kolacja | ||
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy |
II Śniadanie | Koktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, brązowym ryżem oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Koktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą | |
Kolacja | ||
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy |
II Śniadanie | Koktajl ze szpinakiem, matchą i truskawkami | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Koktajl z selerem, ogórkiem, natką i melonem | |
Kolacja | ||
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Koktajl z jarmużem, kiwi i matchą |
II Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree z batatów i ratatouille | |
Podwieczorek | Koktajl z rukolą, ogórkiem, natką pietruszki i melonem | |
Kolacja | ||
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Koktajl ze spiruliną, ogórkiem i miętą |
II Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Koktajl ze szpinakiem, natką pietruszki i pomarańczą | |
Kolacja |
SirtFit II
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z pieczywem bezglutenowym |
II Śniadanie | Smoothie ze szpinakiem, selerem naciowym, bananem i kiwi | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Koktajl wiśnia w czekoladzie z chili | |
Kolacja | ||
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Gryczane naleśniki podane z twarożkiem, prażoną śliwką i orzechami |
II Śniadanie | Smoothie z ananasa z kurkumą i imbirem | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Koktajl cappuccino | |
Kolacja | ||
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z chlebem bezglutenowym i warzywami |
II Śniadanie | Koktajl porzeczkowy z daktylami i chia | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z amarantusem oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Koktajl z pomarańczy, marchwi, brzoskwinia i imbiru | |
Kolacja | ||
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Czekoladowy omlet z twarożkiem, mango i granatem |
II Śniadanie | Smoothie malinowe z kokosem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, brązowym ryżem oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Sok z buraka, jabłka i ciemnych winogron | |
Kolacja | ||
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowa tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ze szpinakiem, selerem naciowym, bananem i kiwi | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Koktajl wiśnia z chili | |
Kolacja | ||
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Bananowo-gryczane pancakes podane z twarożkiem, wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Smoothie z ananasa z kurkumą i imbirem | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree z batatów i ratatouille | |
Podwieczorek | Koktajl cappuccino | |
Kolacja | ||
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowy chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Zielony sok sirtuinowy | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Koktajl z pomarańczy, marchwi, brzoskwini i imbiru | |
Kolacja |
SirtFit III
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z pieczywem bezglutenowym |
II Śniadanie | Koktajl wiśnia w czekoladzie z chili | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną i surówką z buraków | |
Podwieczorek | Makaron bezglutenowy z pieczoną dynią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Kolacja | ||
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Gryczane naleśniki podane z twarożkiem, prażoną śliwką i orzechami |
II Śniadanie | Smoothie z ananasa z kurkumą i imbirem | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Zupa harira podana z grzankami bez glutenu | |
Kolacja | ||
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z chlebem bezglutenowym i warzywami |
II Śniadanie | Koktajl porzeczkowy z daktylami i chia | |
Obiad | Buraczane kotlety w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podane z amarantusem oraz marchewką baby | |
Podwieczorek | Gratin z batatów z brokułem | |
Kolacja | ||
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Czekoladowy omlet z twarożkiem, mango i granatem |
II Śniadanie | Smoothie malinowe z kokosem | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, brązowym ryżem oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, serem camembert, winogronem i sosem żurawinowym | |
Kolacja | ||
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowa tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Koktajl wiśnia z chili | |
Obiad | Czarne tagliatelle z sosem śmietanowym, wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Zupa ogórkowa z brązowym ryżem i indykiem | |
Kolacja | ||
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Bananowo-gryczane pancakes podane z twarożkiem, wiśniową frużeliną i migdałami |
II Śniadanie | Koktajl cappuccino | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree z batatów i ratatouille | |
Podwieczorek | Sałatka z kaszą gryczaną, burakiem, suszoną śliwką, fetą i rukolą | |
Kolacja | ||
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowy chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Koktajl porzeczkowy z daktylami i chia | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Zupa krem z zielonych warzyw podana z grzankami i fetą | |
Kolacja |
HashiFit
Poniedziałek (18.01.2021) | Śniadanie | Bałkańska szakszuka podana z pieczywem bezglutenowym |
II Śniadanie | Sałatka z selera naciowego, jabłka i orzechów włoskich z vinegretem musztardowym | |
Obiad | Bitki wieprzowe podane z kaszą gryczaną oraz surówką z marchewki i pora | |
Podwieczorek | Makowy twarożek bez laktozy z musem brzoskwiniowym | |
Kolacja | Makaron bezglutenowy z cukinią, kalafiorem, suszonymi pomidorami i orzeszkami ziemnymi | |
Wtorek (19.01.2021) | Śniadanie | Gryczane naleśniki podane z twarożkiem bez laktozy, prażoną śliwką i orzechami |
II Śniadanie | Sałatka grecka z fetą bez laktozy | |
Obiad | De volaille w gryczanych płatkach podane z komosą ryżową i surówką z kapusty pekińskiej | |
Podwieczorek | Fitpierniczki | |
Kolacja | Zupa harira podana z grzankami bez glutenu | |
Środa (20.01.2021) | Śniadanie | Paprykarz podany z chlebem bezglutenowym i warzywami |
II Śniadanie | Smoothie ananas-seler naciowy-pietruszka | |
Obiad | Polędwiczka w sosie z kozim serem i orzechami włoskimi podana z amarantusem i grillowanymi warzywami | |
Podwieczorek | Mus czekoladowy z awokado podany z malinową frużeliną słodzoną erytrolem | |
Kolacja | Gratin z batatów z brokułem | |
Czwartek (21.01.2021) | Śniadanie | Czekoladowy omlet z twarożkiem bez laktozy, mango i granatem |
II Śniadanie | Polenta podana z pastą z fetą bez laktozy, oliwkami i suszonymi pomidorami | |
Obiad | Kebab na talerzu podany z sosem tys. wysp, brązowym ryżem oraz surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Muffiny gryczane z wiśniami i ksylitolem | |
Kolacja | Sałatka z amarantusem, mixem sałat, mozzarellą bez laktozy, pomarańczą i sosem żurawinowym | |
Piątek (22.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowa tortilla z paprykowym hummusem i warzywami |
II Śniadanie | Vegekofta podana z sosem pomidorowym | |
Obiad | Makaron bezglutenowy z sosem śmietanowym z wędzonym łososiem, szpinakiem i kaparami | |
Podwieczorek | Trufle orzechowo-czekoladowe z ksylitolem | |
Kolacja | Zupa ogórkowa z brązowym ryżem | |
Sobota (23.01.2021) | Śniadanie | Pancakes bananowo-gryczane podane z twarożkiem bez laktozy, wiśniową frużeliną słodzoną ksylitolem i migdałami |
II Śniadanie | Tapenada oliwkowa podana ze słupkami warzyw | |
Obiad | Indyk sous vide podany z sosem morelowym, bazyliowym puree z batatów i ratatouille | |
Podwieczorek | Tarta czekoladowo-orzechowa | |
Kolacja | Sałatka z kaszą gryczaną, brokułem, fetą bez laktozy, pomarańczą i migdałami | |
Niedziela (24.01.2021) | Śniadanie | Bezglutenowy chleb z pieczonym schabem, chrzanowym twarożkiem bez laktozy, kiszonym ogórkiem i papryką |
II Śniadanie | Budyń śmietankowy bez laktozy podany z konfiturą malinową słodzoną ksylitolem | |
Obiad | Kokosowy kurczak w sosie chili podany z brązowym ryżem i surówką z białej kapusty | |
Podwieczorek | Deser - Leśny mech | |
Kolacja | Zupa krem z zielonych warzyw podana z grzankami bez glutenu i fetą bez laktozy |
Alergeny:
1. GLUTEN, 2. SKORUPIAKI, 3. JAJA, 4. RYBY, 5. ORZESZKI ZIEMNE, 6. SOJA, 7. MLEKO i produkty pochodne (łącznie z laktozą), 8. ORZECHY, 9. SELER, 10. GORCZYCA, 11. NASIONA SEZAMU, 12. DWUTLENEK SIARKI, 13. ŁUBIN, 14. MIĘCZAKI